ALEXANDRU BUCĂLĂU, CANDIDAT AL PNL BRĂILA LA SENAT: CONSIDER CĂ ORICE TÂNĂR TREBUIE SĂ SE IMPLICE, ASTFEL ÎNCÂT CLASA POLITICĂ SĂ ÎNTINEREASCĂ, SĂ NU SE MAI SPUNĂ CĂ ACEIAȘI OAMENI CANDIDEAZĂ TOT TIMPUL

Candidații PNL Brăila aflați pe locuri eligibile pe listele pentru Senat și Camera Deputaților au ieșit astăzi într-o primă conferință de presă, în care s-au prezentat și au dat și lămuriri cu privire la atacurile la adresa unora dintre ei care au apărut în spațiul public în ultimele zile.

Alexandru Bucălău, aflat pe locul 1 pe lista candidaților PNL Brăila la Senat, a precizat că este președintele organizației PNL Ianca și secretar general al organizației județene interimare PNL Brăila. Bucălău are  este căsătorit, are 2 copii și este notar la Ianca.

Liberalul a declarat că proiectul său în campania electorală pentru alegerile locale (acesta a candidat pentru un mandat de consilier județean) s-a referit la digitalizarea instituțiilor publice și va milita pentru acest lucru și dacă va fi ales senator.

Bucălău a vorbit astăzi și despre unele critici apărute în spațiul public cu privire la faptul că la un moment dat, în urmă cu câțiva ani, a plecat din PNL și s-a înscris în PRM, acesta explicând contextul în care s-a întâmplat acel lucru: „Nu e adevărat faptul că am fost traseist. Într-adevăr, am fost plecat din PNL pentru o scurtă perioadă de timp atunci, datorită supărării vizavi de alianța cu PSD-ul. Am plecat la un partid care nu era la guvernare la momentul respectiv, după cum bine știți, am încercat să construiesc o echipă atâta timp cât a fost alianța între PNL și PSD, nu am reușit, dat fiind faptul că nu a fost un partid de viior, ca să zic așa și ulterior m-am întors, în momentul în care PNL-ul n-a mai fost aliat cu PSD”.

Bucălău a mai spus că intenția sa a fost și atunci când a plecat la PRM, ca și acum, aceea de a construi ceva pentru comunitate: „Vreau să ajut cu cât pot, să-mi aduc cunoștințele în slujba comunității. Consider că orice tânăr trebuie să se implice în sensul acesta, astfel încât clasa politică să întinerească, să nu mai existe acel stigmat că «domnule, aceiași oameni candidează tot timpul și nu schimbăm cu nimic clasa politică» ”.

Liberalul a mai afirmat că se așteaptă ca în perioada următoare să mai apară atacuri la adresa sa.