Alexandru Bucălău: Pe documentul privind așa-zisa înțelegere cu Cătălin Boboc nu este semnătura mea. Eu nu pot negocia în numele colegilor mei, fiindcă nu le dictez eu cum să voteze fiecare

Secretarul general al PNL Brăila, Alexandru Bucălău (foto), declară că nu a semnat documentul despre care președintele interimar al organizației, Cătălin Boboc, declară că este autentic și că a fost scris ca urmare a unei înțelegeri care s-ar fi făcut între tabăra Popa și tabăra Boboc.

Pe documentul respectiv se află numele președintelui interimar Cătălin Boboc, deputatului Alexandru Popa, al lui Alexandru Bucălău, precum și numele liberalilor Alexandru Bașno și Eugen Chiru, cu niște semnături în dreptul fiecăruia, iar Boboc susține că a fost scris și semnat de cei cinci pentru a perfecta înțelegerea care s-a ajuns între cele două tabere în ceea ce privește componența noii conduceri PNL Brăila, în care ar fi urmat să fie reprezentate ambele grupări.

Deputatul Alexandru Popa a negat că ar fi semnat un astfel de document și a afirmat pentru MD Press că aceea nu este semnătura sa.

Contactat telefonic, și Bucălău a negat categoric că ar fi semnătura lui pe acel document și că ar fi semnat vreo hârtie care să vizeze componența noii conduceri  a Organizației Județene PNL Brăila. Liberalul spune că nu ar fi putut niciodată să facă o înțelegere care să vizeze votul altor colegi, pentru că la Conferința Județeană a PNL Brăila care va avea loc mâine votul va fi democratic: „Discuții cu domnul Cătălin Boboc au fost multe, vizavi de liniștea filialei, asta pot să confirm, dar eu niciodată nu aș putea negocia în numele colegilor mei, fiindcă nu le dictez eu cum să voteze fiecare. Sunt alegeri democratice, oricine și-a putut depune candidatura pentru o funcție în Biroul Politic Județean. Astea sunt găselnițe, sunt un mod urât de a face politică practicat de niște oameni care nu știu să piardă.

Nu am făcut nicio înțelegere cu domnul Boboc. Noi le respectăm colegilor votul, care va fi 100% democratic, așa cum a fost și la Conferința Municipală.

E trist să vezi că unii oameni se agață de orice tertip ieftin pentru a crea diversiuni. Vă spun că nu este semnătura mea pe acel document”.

Și consilierul municipal Alexandru Bașno ne-a declarat că au fost mai multe discuții la care a participat și Cătălin Boboc cu privire la situația din filială și la modul în care se poate proceda pentru a înceta scandalurile și atacurile între liberali, însă nu este semnătura sa pe documentul amintit.