ALEXANDRU DĂNĂILĂ: M-AM ÎNSCRIS ÎN CURSA INTERNĂ, PENTRU UN LOC PE LISTELE DE CANDIDAȚI AI PNL BRĂILA LA ALEGERILE PARLAMENTARE

Liberalul Alexandru Dănăilă, care a demisionat recent din fruntea PNL Brăila, ca urmare a rezulatelor obținute la alegerile locale, anunță că s-a înscris în cursa internă, pentru un loc pe listele de candidați ai organizației la alegerile parlamentare din această iarnă.

Dănăilă declară într-un comunicat dat publicității că speră ca, în final, „lista să cuprindă o echipă de liberali pentru care pot garanta, oameni care să reprezinte interesele alegătorilor brăileni în Parlament. Fiindcă PNL Brăila merită șansa să își desemneze candidații la Brăila. Sunt sigur că și conducerea centrală a partidului înțelege că este important ca pe lista finală să se regăsească oameni care candidează în baza unor realități pe care le cunosc liberalii brăileni, alături de toți cetățenii orașului și județului Brăila.

Am discutat cu mulți dintre colegii de partid și m-au asigurat că dincolo de perioada dificilă pe care o traversăm, rămânem o echipă. Ne vom susține reciproc necondiționat și asta ne va ajuta să obținem rezultate mai bune la alegerile parlamentare”.