ALEXANDRU POPA, CANDIDAT PNL BRĂILA LA CAMERA DEPUTAȚILOR: TOT CEEA CE SUNT ASTĂZI ÎI DATOREZ TATĂLUI MEU, PENTRU CĂ EL NICIODATĂ NU MI-A DAT NIMIC, FĂRĂ SĂ MI SE CUVINĂ

„Provin dintr-o familie de întreprinzători, oameni cu viziuni liberale, atât bunicul, cât și tatăl meu având dintotdeauna foarte bine dezvoltat simțul proprietății și dorința de a pleca în viață fiecare pe picioarele lui. De la ei am moștenit ambiția de a-mi construi singur drumul în viață!” – este ceea ce spune Alexandru Popa, candidat PNL Brăila la Camera Deputaților (locul 1 pe lista).

Într-o postare făcută astăzi pe o rețea de socializare Popa scrie: „Am 30 de ani și mă consider un om împlinit și mândru de ceea ce am realizat prin munca și priceperea mea! Am o familie minunată, o gospodărie frumoasă, o afacere de succes și în ceea ce privește pregătirea profesională, am parcurs toate etapele de performanță în acest domeniu, respectiv studii universitare, postuniversitare și acum, cele de doctorat. În prezent, sunt doctorand la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.
Provin dintr-o familie de întreprinzători, oameni cu viziuni liberale, atât bunicul, cât și tatăl meu având dintotdeauna foarte bine dezvoltat simțul proprietății și dorința de a pleca în viață fiecare pe picioarele lui. De la ei am moștenit ambiția de a-mi construi singur drumul în viață!

Tot ceea ce sunt astăzi îi datorez tatălui meu, pentru că tata niciodată nu mi-a dat nimic, fără să mi se cuvină. La tata nu a existat: «Ia fără număr, pentru că ești băiatul meu!». Niciodată! A mers pe principiul: «Fă și o să ai! Nu faci, nu ai!». Acest principiu m-a ajuta enorm în viață și astăzi, la vârsta de 30 de ani, sunt foarte mulțumit cu ceea sunt și cu ceea ce am. Îmi doresc să pot face pentru fetele mele măcar jumătate din ce a făcut tatăl meu pentru mine, dacă aș putea face exact la fel, aș fi cel mai fericit!
Eu consider că sunt bogat prin oamenii pe care îi am în viața mea!”.