ALEXANDRU POPA, CANDIDAT PNL LA CAMERA DEPUTAȚILOR: NU AM FOST NICIODATĂ CONDAMNAT PENAL. CAZIERUL MEU ESTE CURAT. VOI ACCEPTA ÎNTOTDEAUNA CRITICI, ÎNSĂ NU ACCEPT MINCIUNI ȘI CALOMNII

„Nu am fost niciodată condamnat penal. Cazierul meu este curat” – este prima declarație publică pe care o face liberalul Alexandru Popa, după ce ieri, conducerea centrală a PNL a validat candidatura sa la Camera Deputaților (locul 1 pe lista PNL Brăila).

Popa, care este fiul primarului din Cireșu, a fost acuzat de-a lungul timpului că a fost implicat în mai multe scandaluri publice soldate cu bătăi, iar în ultimele zile, după ce s-a aflat că acesta va candida la alegerile parlamentare, presa ca reluat acest subiect.

Liberalul a postat astăzi câteva comentarii pe această temă, pe o rețea de socializare: „Sunt tatăl a două fetițe minunate, motiv pentru care sunt dator să explic anumite lucruri, neadevărate, însa intens mediatizate. Vreau ca peste ani să mă uit în ochii copiilor mei și să pot privi fără nici cea mai mică jenă.

Nu am fost niciodată condamnat penal, motiv pentru care cazierul meu este curat. Asa-zisele probleme cu legea pur și simplu nu există!

Da, mi-am dorit să fac politică și mi-am asumat faptul că tinerii nu sunt lăsați așa ușor să răzbească într-o lume a celor cu ștate vechi. Sunt un tânăr asumat, care este hotărât să facă tot ce îi stă în putință pentru generația din care face parte! Dacă asta înseamnă să fiu atacat, îmi asum! Mi-aș dori însă ca atacurile să nu fie bazate pe chestiuni contrazise de realitate.

Cei care vor să pună piedici tinerilor dornici să își construiască o carieră în politică trebuie să știe că cetățenii nu sunt ușor de manipulat și că adevarul este cel care are ultimul cuvânt.

Sunt un tânăr care nu a fugit niciodată de muncă, inclusiv de munca pe câmp, căci asta fac de ani buni. Am absolvit Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și cred că nimic trainic nu se poate construi fără școală. Acum urmez studii universitare de doctorat, pentru că îmi doresc să fiu un inginer agronom cât mai bine pregătit.

Voi accepta întodeauna critici și cred că pot învăța din ele, însă nu accept minciuni și calomnii. Nu regret că am ales politica și vreau să demonstrez prin fapte, nu vorbe, că merit onoarea pe care mi-au făcut-o colegii mei de partid atunci când au decis să candidez la alegerile generale”.