Alexandru Popa, despre fostul său coleg de partid, Florin Cîrligea: „El spune de 2-3 ani că mă schimbă din funcția de președinte al PNL Brăila. Dacă aveam câte un leu de câte ori m-a schimbat domnul Cîrligea, azi eram milionar în euro”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, nu are vreun regret cu privire la faptul că fostul său coleg de partid, omul de afaceri Florin Cîrligea, a demisionat din PNL. Chiar dacă fostul liberal n-a recunoscut oficial până acum că a ales să se îndrepte către AUR, purtătorul de cuvânt al AUR Brăila, Gabriel Musceleanu, a confirmat pentru MD Press că Florin Cîrligea s-a alăturat organizației amintite și a participat la o recentă ședință de partid.

„Domnul Cîrligea a luat decizia să plece în altă parte. Îi urez succes, ne vedem în 2024 și vom vedea atunci, la alegerile locale, cine e cel mai bine pregătit: el sau eu. Vedem cine va câștiga alegerile locale: el sau eu”, a declarat Alexandru Popa într-o recentă conferință de presă la care a fost întrebat despre acest subiect.

L-am mai întrebat pe liderul liberal cum comentează faptul că (potrivit informațiilor obținute pe surse) Florin Cîrligea le-a spus celor de la AUR că va aduce cu el și câțiva primari liberali.

„Domnul Cîrligea spune de 20 de ani că iese parlamentar. Domnul Cîrligea spune de 2-3 ani că mă schimbă pe mine din funcție, în fiecare săptămână. Dacă aveam câte un leu de câte ori m-a schimbat domnul Cîrligea, azi eram milionar în euro, eram mai bogat ca el”, a spus deputatul PNL.

Cât despre faptul că, potrivit informațiilor noastre, consilierul județean liberal Vasile Cortez i s-a alăturat lui Cîrligea (fără să se afișeze la ședințele AUR) și umblă prin județ ca să convingă diverși membri ai  PNL să treacă la AUR și de asemenea, să selecteze candidații AUR pentru alegerile locale din 2024, președintele PNL Brăila a comentat: „O să verific această informație. Dacă este adevărată, domnul secretar va lua măsurile pe care statutul ni le impune.

Vă spun ceva: domnul Cortez nu intra în niciun plan de-al meu; nici domnul Cortez, nici domnul Cîrligea nu intrau în socotelile mele pentru 2024. Ei au știut acest lucru. Domnul Cortez a plecat pentru că dumnealui are un alt mod de a face politică față de noi. Noi înțelegem politica prin a construi ceva pentru oameni. Suntem oameni care provin din mediul privat și nu am intrat în politică cu gândul să mai ciupim ceva; toți avem profesii, toți avem ce ne trebuie. Nu am venit cu o sacoșă în mână și să plecăm într-o mașină de 200.000 de euro”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns