Alexandru Popa (PNL): „Fratele președintelui PSD Brăila, Iulian Chiriac, este angajat la CUP Dunărea și are un salariu între 150 și 200 de milioane lei vechi. Vi se pare normal ca noi să plătim pentru a-i întreține fratele?”

Președintele PNL Brăila, Alexandru Popa, candidat la funcția de președinte al CJ Brăila, spune că în multe dintre întâlnirile sale cu alegătorii, aceștia îl întreabă de ce s-a ajuns ca  noi, brăilenii, care avem Dunărea aproape, să plătim de ani de zile cel mai mare tarif la apa potabilă din țară. De asemenea, oamenii reclama faptul că în mandatul primarului Marian Dragomir (PSD) și al președintelui CJ Brăila Iulian Chiriac (PSD) prețul apei potabile s-a dublat, ceea ce li se pare exagerat.

Popa a explicat că atunci când este întrebat de ce este apa potabilă atât de scumpă la Brăila, le spune brăilenilor că la CUP sunt angajați pe bază de pile, cunoștințe, relații și carnet roșu de partid tot felul de oameni care trebuie plătiți, iar unii dintre ei au salarii mari, nu glumă: „Cum să nu fie prețul mare când la CUP Dunărea muncitorii muncesc pe salariul minim pe economie – acolo cred că salariile ar trebui un pic mărite -, dar dacă ne uităm la conducere… De exemplu, fratele domnului președinte al Consiliului Județean ia între 150 și 200 de milioane de lei vechi. Să iasă public domnul președinte Chiriac să ne spună! Vi se pare normal ca noi să plătim pentru a-i întreține fratele?.

Domnul președintele m-a tot atacat, că pot să fac un milion de filmulețe, că pot să vin cu o mie de proiecte, că rămân tot unul de la țară, un bătăuș, etc. Eu vreau să-i spun ceva: proiectele dvs unde sunt, domnule președinte? Proiectul dumneavoastră este faptul că mă atacați pe mine personal? Nu am văzut să spuneți un lucru pe care l-ați făcut în ultimii 8 ani.

Nu poate să spună un mare proiect pe care l-a făcut. A făcut trei asfaltări în județ, și alea de proastă calitate. Dacă am ajuns în 2024 să vorbim tot de asfaltări, tot de trei panseluțe….”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns