Alexandru Popa (PNL) întreabă: „Dacă tu, PSD-ist cu funcție, nu plătești apa potabilă la tine acasă, pe noi de ce ne pui s-o plătim?” PSD Brăila nu răspunde

Știți de ce brăilenii de rând plătesc cel mai scump preț din țară la apa potabilă, în timp ce unii dintre primarii PSD și rudele lor nu s-au racordat oficial la rețeaua de apă, iar alții, precum directorul genenral al CUP Dunărea, membru PSD, nu și-a montat apometru, fiindcă preferă să plătească la paușal câțiva metri cubi de apă lunar, la casa lui cu grădina și piscină din municipiu? Pentru că PSD-iștii consideră că ei sunt undeva sus, iar noi, restul brăilenilor, suntem „prostimea”. Este declarația președintelui PNL Brăila, Alexandru Popa, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila,  care a comentat astăzi dezvăluirile făcute recent de fostul șef al Poliției Brăila, Cătălin Chivu, ce a vorbit despre faptul că mai mulți primari PSD, dar și rude ale acestora, nu au fost până acum racordați „oficial” la rețeaua de apă potabilă, că sunt politicieni PSD și chiar și unii multimilionari în euro care „s-au înțepat” ilegal la rețeaua de apă și practic, fură apă. Chivu a mai afirmat că însuși directorul Companiei de Utilități Publice Dunărea – cea care furnizează apa potabilă -, Silviu Mangiurea (PSD), nu și-a montat apometru, astfel încât la ditamai casa cu grădină și piscină a plătit până acum în sistem paușal cam 5 metri cubi de apă potabilă lunar. Ca să vă faceți o idee cât de strâmtorat de Mangiurea, vă spunem că are la CUP un salariu de circa 20.000 lei/lună.

Toate astea se întâmplă în timp ce CUP Dunărea, condusă de PSD-iști, ne cere nouă, brăilenilor, să plătim cel mai mare tarif la apa potabilă din țară și ne taxează și pentru ploile care nu plouă.

Popa a declarat astăzi că „PSD a căpușat tot” la Brăila, „de la CUP Dunărea, la Spitalul Județean, la toate instituțiile «de forță», cum le spun ei, care le pot aduce voturi. Au încercat să găsească o variantă prin care brăilenii să plătească cât mai mult, iar dumnealor să încaseze salarii nesimțite.

Plus ce-am văzut acum în presă, în ultima perioadă, vă spun că m-am luat cu mâinile de cap! Primari, oameni care conduc localități și nu plătesc apa potabilă la ei acasă. Păi dacă n-ai fost în stare s-o plătești la tine acasă, pe noi de ce ne pui s-o plătim? La modul cel mai serios… Dacă tu ești înțepat în conductă ilegal și noi, brăilenii, plătim cel mai scump preț la apă din țară – sau aproape cel mai scump, că nu știu cum au mai evoluat lucrurile în ultima perioadă -, cred că lucrurile sunt destul de clare”.

Popa a spus că PSD a hotărât că noi, marea majoritate, „suntem doar slugile lor” și trebuie să plătim pentru ceea ce ei nu sunt dispuși să plătească: „Oamenii ăștia se văd o castă, se văd privilegiați, se văd undeva sus, iar pe noi, restul, ne văd «prostimea».

Tocmai de acea am luat și decizia să candidez, să-mi asum acest lucru. Cred că sunt singurul politician care face opoziție, pe partea de Consiliu Județean, cel puțin, o opoziție clară, care semnalează toate mizeriile pe care le face administrația PSD”.

Precizăm că niciunul dintre primarii PSD nominalizați de Chivu, nici directorul Silviu Mangiurea și nici conducerea PSD Brăila, căreia i-am cerut public un comentariu la informațiile date publicității de fostul șef al IPJ Brăila, nu au făcut până acum niciun fel de declarații pe această temă.

 

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Dan Mihaela, cod mandatar financiar 21240015

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns