Ancuta: Mentalitatea partidului-stat PSD trebuie sa fie eliminata odata pentru totdeauna

P1060745

Consilierul judetean liberal George Cristian Ancuta militeaza pentru eliminarea „odata pentru totdeauna” a mentalitatii partidului-stat PSD. Ancuta  este de parere ca acest lucru se poate face prin fuziunea PNL-PDL, in urma careia se va crea un partid de dreapta mult mai puternic, capabil sa lupte de la egal la egal cu PSD-ul. Consilierul liberal ii raspunde in acest fel deputatului PSD Marian Dragomir, care a declarat ieri ca desi se spune ca politica este o femeie de moravuri usoare, fuziunea PNL-PDL „se depaseste orice limita”.

„Inca marcat, probabil, de vestea ca presedintele sau de partid si-a tradat intr-un mod josnic candidatul PSD la prezidentialele din 2009 (Victor Ponta a declarat ca in primul tur a votat cu Crin Antonescu si nu cu Mircea Geoana – al carui sef de campanie era), deputatul Marian Dragomir si-a manifestat, astazi, neincrederea legata de fuziunea dintre PNL si PDL.

Pentru a-i linisti dubiile legate de aceasta constructie politica, as vrea sa-i amintesc domnului deputat ca PNL este un partid serios, cu o istorie de peste o suta de ani, un partener corect, care nu si-a incalcat niciodata intelegerile politice cu diversii parteneri. Nici de aceasta data, PNL nu va face rabat de la crezul sau si va fi un partener onest in constructia ce va fi oficializata in cel mai scurt timp.

Am vazut in trecut cat rau a adus Romaniei ascensiunea unui singur partid. Mentalitatea partidului-stat trebuie sa fie eliminata odata pentru totdeauna, tocmai de aceea il asigur pe domnul deputat ca PNL si PDL vor realiza o constructie solida ce va reprezenta o contrapondere a PSD-ului.

Ne dorim ca 2014 sa fie anul in care romanii isi dovedesc forta, vor da un presedinte care sa provina din dreapta politica, iar cei care decid soarta tarii sa fie oamenii de buna credinta, cinstiti si cu initiativa.

In fine, referitor la declaratia domnului deputat Dragomir ca <<alianta PNL-PDL pica in ridicol>>, nu pot sa spun decat atat:<< buna dimineata si colaborare fructuoasa cu PPDD>>.

Inainte de a va minuna cum vom sta noi la masa cu PDL, intrebati-va cum veti sta dumneavoastra la masa cu cei care v-au fost aprigi adversari si contestatari in campania electorala pentru parlamentarele din anul 2012 (nu cred ca este necesar sa va reamintesc schimbul de „amabilitati” pe care il aveati cu contracandidata dumneavoastra, doamna deputat Nistor)”. spune Ancuta, intr-un comunicat dat publicitatii.