Angajații Penitenciarului Brăila se implică într-o nouă campanie de donare de sânge

În perioada 12-15 septembrie angajații Penitenciarul Brăila participă la o acțiune de donare de sânge, răspunzând astfel apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Brăila.

“Înțelegând faptul că poate contribui la salvarea unor vieți omenești, personalul Penitenciarului Brăila s-a implicat voluntar în acțiunea de donare de sânge. Acest demers reprezintă un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință.

Prin exemplul lor, polițiștii au dorit să îi încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți. Este un îndemn pentru toți, de a-i ajuta pe cei care trec în prezent prin momente grele. Sângele, simbol al vieții, folosește fiecărei persoane aflate în impas, iar o oră din viața noastră dedicată donării de sânge poate salva o altă viață!”, se arată într-un comunicat dat publicității.

Nu este prima oară când personalul Penitenciarului Brăila s-a alăturat unei campanii naționale de donare de sânge, oferind ajutor în situațiile dificile cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns