Antrenorul principal al HC Dunărea Brăila, Costică Buceschi, anticipează că noul campionat va fi „mult, mult mai tare” decât cel anterior: „Lupta va fi mult mai acerbă pentru locurile de cupe europene”

Antrenorul principal al HC Dunărea, Costică Buceschi, este de părere că noul sezon competițional va fi mai dificil pentru echipa sa decât cel anterior, dat fiind că echipa va juca și într-o Cupă europeană.

Pe de altă parte, Buceschi spune că echipa este „mult mai echilibrată decât anul trecut”, pentru că nu s-au mai adus atât de multe jucătoare noi: „Am încercat să pornim bine în acest sezon de la început, pentru că va fi foarte greu. Am adus în special jucătoare pe posturile pe care le-am considerat deficitare.

Legat de sezonul care urmează, ați văzut, apar în fiecare zi noi transferuri în campionatul nostru, la echipe, campionatul va fi mult, mult mai tare decât cel care a fost. Lupta va fi mult mai acerbă pentru locurile de cupe europene. Dar pentru asta muncim”.

În ceea ce privește varianta cantonamentului făcut la Brăila – anunțată de președintele HC Dunărea, Adrian Manole -,  antrenorul principal al HC Dunărea consideră că există toate condițiile pentru acest lucru, având în vedere investițiile importante făcute în noua sala de forță: „Avem sala mare cu aer condiționat, deci putem face antrenamente la o temperatură care să ne permită să lucrăm la o intensitate foarte mare, avem o sală nouă de forță la standarde, cam ce-și dorește fiecare echipă să aibă pentru pregătire, ne descurcăm. Ne-am făcut această strategie înainte de a se termina sezonul, am pus în balanță cheltuielile care erau cu un cantonament, pentru că ne-am dorit să mergem undeva afară din țară și nu știm ce găseam unde mergeam. Consider că pentru a te pregăti foarte bine, poți să o faci și acasă, iar pentru mine cantonamentul nu există doar în cele două săptămâni, cantonamentul este din prima zi până în ultima zi.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns