ANUL ACESTA, MOS CRACIUN LE VA CITI POVESTI MICUTILOR SI VA STA DE VORBA CU EI IN CASUTA POVESTILOR

Desi initial era programat ca in acesta iarna, Oraselul Copiilor, amenajat  special pentru Craciun, sa aiba deschiderea oficiala pe 16  decembrie, cele 3 zile de doliu national au determinat autoritatile brailene sa amane cu o zi acest moment festiv, menit sa aduca bucurie micutilor.

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a anuntat ca la deschidere va fi prezent si Mos Craciun cu alaiul sau, iar copiii vor avea parte de mai multe surprize decat cele din anii trecuti: “Avand in vedere faptul ca vom avea trei zile de doliu national, vom decala deschiderea Oraselului Copiilor pentru data de 17 decembrie, la ora ce va fi anuntata ulterior. Invitam pe aceasta cale toti copiii inainte de apusul soarelui, pentru a face parte din parada lui Mos Craciun, pentru a se intalni cu personaje de poveste in Parcul Monument.

Chiar daca nu a vrut sa divulge surprizele pregatite, edilul sef a precizat, totusi, ca in acest an, in Oraselul Copiilor va exista o Casuta a povestilor, in care Mos Craciun le va citi povesti micutilor, va sta de vorba cu ei si chiar va primi scrisori de la acestia.