A aparut o noua fotografie de la “spalatoria” Politiei Locale Braila

xxx4

Dupa fotografia cu “spalatoria” de la Politia Locala din Braila, aparuta ieri pe o retea de socializare, care a facut furori in presa locala si nationala, o noua fotografie cu politisti locali care spala masina cu care circula seful Politiei Locale, Dumitru Hahui, a fost postata pe o retea de socializare. Daca in primul caz era vorba despre un singur politist local care curata cu grija masina sefului, in noua fotografie apar doi subalterni ai lui Hahui, ocupati pana peste cap cu aceasta misiune importanta: unul o uda cu furtunul si celalalt o lustruieste.

“O alta zi obisnuita in curtea Politiei Locale Braila. La spalatoria personala a directorului adjunct Hahui Dumitru, toate-s bune, baietii sunt pregatiti”, este comentariul atasat fotografiei.

“Curand si alte poze si informatii. Protejam sursele noastre! Ia atitudine, semnaleaza neregulile!”, mai scrie cel care a postat fotografia.

Amintim ca ieri, dupa aparitia primei fotografii, primarul Marian Dragomir i-a cerut directorului executiv adjunct al Politiei Locale, Dumitru Hahui, sa-si dea demisia, insa acesta a refuzat, pe motiv ca nu considera ca este cazul sa faca un asemenea gest.