Aseară, în Liga Florilor MOL: Dunărea Brăila – CS Măgura Cisnădie, scor final 25 – 15

Dunărea Brăila a disputat aseară a XIV-a etapă – prima din returul competițional 2022-2023 – a Ligii Florilor MOL, acasă, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie. Prima repriză a fost câștigată de echipa Dunărea Brăila, cu scorul de 13 – 8, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 25 – 15.

Au marcat pentru Brăila: Udriștioiu A. (4), Severin A. (3),  Rocha F. (4), Balog N. (3), Liscevic K. (4), Sazdovska J. (2), Gonzalez M. (4), Araujo L. (1).

După această etapă Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

„A fost un meci greu, deși scorul nu arată acest lucru. A fost un meci dificil pentru că Cisnădie este o echipă bună, a jucat în Cupele Europene sezonul acesta, are jucătoare experimentate. Astăzi am jucat foarte bine în apărare, lucrul acesta ne-a ajutat, am reușit să luptăm, să schimbăm oamenii, să blocăm șuturile, să punem presiune pe ele în atac, am reușit să dăm căteva goluri ușoare. Știam că nu putem juca foarte exact, nu suntem calculator, dar mă bucur că am reușit să dau minute tuturor jucătoarelor și rezultatul mă mulțumește.

Pentru noi urmează o deplasare foarte grea la Zalau, o echipă care are nevoie de puncte, știu foarte bine că se vor bate. Zalăul este o echipă care joacă foarte bine acasp. Sperpm să recuperăm din jucătoarele pe care le avem accidentate, Kanaval și Shmeltzer, iar la Zalau să avem cea mai bună echipă. pentru că ne dorim din tot sufletul să câștigăm”. a declarat antrenorul principal al Dunării Brăila, Costică Buceschi.

„A fost un meci intens, am muncit foarte mult, am avut o apărare foarte bună, care a făcut diferența. Suntem foarte bucuroase și sper să o ținem tot așa. Ne asteptam să fie un meci intens, pentru că noi percepem toate meciurile intense și tribuna a fost alături de noi, ceea ce ne bucură enorm. Urmează meciul cu Zalău și cu siguranță o victorie”, a spus Alexandra Severin, jucatoare a Dunării Brăila.

Etapa a XV-a  este programată în data de 5 februarie.