Asociația „Arin” îi invită pe brăileni la o acțiune de igienizare în Parcul Monument

Asociația „Arin” îi invită pe brăileni sâmbătă, 5 iunie, la o acțiune de igienizare în Parcul Monument care se va desfășura pe bază de volutariat.

Președintele Asociației „Arin”, Codruța Nedelcu, a postat în acest sens un mesaj pe o rețea de socializare:  „Dragi simpatizanti si prieteni, după cum știți, nu agreăm «igienizările» (denumite pompos de unii «ecologizări») făcute cu voluntari. Cu toate astea, uneori mai facem excepții, fie din simpatie față de alții, fie cu scopuri educative.

Dat fiind că mulți elevi s-au săturat de atâta «izolare», au spus ca ar fi bucuroși să mai iasă în natură, cu activități organizate.

Vom merge, deci, împreună, să igienizăm o bucățică (ultima rămasă mai sălbatică) din parcul Monument care, pe cât e de frumoasă, pe ATÂT e de plină de gunoaie!

Vă așteptăm, deci, dacă doriți să vă alăturați lor, sâmbătă (5 iunie) la ora 11,30, în capătul aleii cu magnolii, lângă fostul Cazinou.

Mai facem o precizare: cu toate că 5 iunie e Ziua Mediului, acțiunea aceasta NU e dedicată acestui eveniment. Pe cât de mult nu agreăm igienizările și plantările cu voluntari (considerăm că de astea ar trebui să se ocupe cei care au produs stricăciunea sau/ și autoritatile care n-au luat măsuri la timp), pe atât de mult nu agreăm diverse personaje politice care merg, fac câteva gesturi bine filmate, țin un discurs și după aia… se întorc la politica lor, unde scot în continuare legi PROASTE!

Deci acțiunea noastră, cu toate că IUBIM natura, NU e dedicata Zilei Mediului, ci e doar o coincidență cauzată de faptul că alte zile sunt «ocupate».

Noi iubim natura PERMANENT, NU doar în 2 – 3 zile din an!“.