Asociația Clubul Sportiv „Sport Plus Brăila” – 10 ani de activitate

Asociația Clubul Sportiv „Sport Plus Brăila” a sărbătorit ieri 10 ani de activitate. Momentul a fost marcat într-un cadru festiv, printr-un eveniment la care au fost invitați reprezentanți de marcă ai sportului brăilean, autorități locale, sponsori și alți colaboratori.

În cadrul acestui eveniment a fost prezentată echipa de senioare a clubului pentru anul competițional 2022-2023, s-a vorbit despre începuturi, au fost onorați cei care au ajutat financiar – și nu numai – clubul amintit, s-a vorbit despre speranțele legate de ceea ce va urma pentru „Sport Plus Brăila”, care „pregătește campioni în volei, are sportive în lotul național al României, U17 și participă în competiții naționale de junioare și senioare”.

Toate acestea au fost completate de momente de dans modern prezentate de LiL Style și  momente muzicale susținute de Ana Maria Baciu și Anda Ștefania Baciu.

Manifestarea a fost deschisă de Costi Baciu, președintele Asociației Clubul Sportiv „Sport Plus Brăila”:

Întrebat despre dificultățile pe care le-a întâmplinat pe parcursul celor 10 ani de activitate, Baciu a declarat că la un astfel de moment aniversar preferă să vorbească despre lucrurile frumoase, nu despre piedicile pe care le-a întâmpinat:

De asemenea, tot ieri a fost lansat și site-ul clubului amintit, https://SportPlusBr.ro