Asociația pentru Dezvoltarea Stațiunii Lacul Sărat a obținut fonduri suplimentare din bugetul Municipalității, pentru investițiile realizate în acest an

CLM Brăila a aprobat ieri suplimentarea cu 300.000 lei a contribuției ce revine Municipiului, în calitate de membru al Asociației de Cooperare și Parteneriat Local pentru Dezvoltarea Stațiunii Lacul Sărat, pentru anul 2023.

În luna martie a acestui an CLM Brăila a aprobat un cuantumul contribuției aferente anului 2023, în valoare de 700.000 lei. La începutul acestei luni, conducerea asociației amintite a solicitat suplimentarea contribuției pentru anul în curs cu suma de 300.000 lei. Aceeași suplimentare este cerută și celorlalți doi asociați, Consiliul Județean Brăila și Consiliul Local Chiscani (cotizațiile achitate de cele trei părți sunt egale).

Potrivit informațiilor prezentate consilierilor, conducerea asociației are în vedere suplimentarea fondurilor alocate, printre altele, lucrărilor de întreținere a străzilor și trotuarelor din stațiune, achiziționării și plantării arborilor ornamentali, realizării de marcaje rutiere, precum și lucrărilor de întreținere a zonei de promenadă din fața Mănăstirii Sf. Pantelimon.

Propunerile pentru obiectivele de investiții ale Asociației de Cooperare și Parteneriat Local pentru Dezvoltarea Stațiunii Lacul Sărat pentru anul 2023, cu rectificarea aferentă, sunt cele din tabel.