Astăzi au sosit la Brăila tabletele din programul „Școala de acasă”, ce vor fi oferite gratuit elevilor ce provin din familii nevoiașe

„De Moș Nicolae elevii brăileni au primit cadoul mult așteptat. Astăzi, 4 decembrie 2020, în județul Brăila au sosit tabletele din programul «Școala de acasă»” – este anunțul făcut în această dimineață de inspectorul școlar general al Brăilei, Viorel Botea.

Acesta  a precizat în cadrul unui comunicat de presă: ”Ministerul Educației și Cercetării, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila și-au respectat promisiunea de a digitaliza sistemul educațional brăilean. În zilele următoare cei 6112 elevi care au solicitat tablete racordate la internet vor beneficia de dispozitivele electronice. Conform programului stabilitm fiecare școală va veni să ridice tabletele.

Digitalizăm ROMÂNIA”.

Amintim că pe lângă tablete, elevii ce provin din familii cu posibilități materiale reduse vor beneficia și de abonamente lunare de acces la internet pe o perioadă de 2 ani, astfel încât aceștia să poată participa la activitățile educative desfășurate online.