ASTĂZI AVEM TEATRU ONLINE: SPECTACOLUL „CAMERA ALBASTRĂ”

Teatrul „Maria Filotti” Brăila îi invită pe iubitorii artei dramatice ca astăzi, la ora 16:00, să urmărească online spectacolul „CAMERA ALBASTRĂ”, care prezintă zece povești de dragoste din lumea contemporană.
În distribuție: Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Gângă, Adrian Ștefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Borș, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov , Emilian Oprea.

Regia este semnată de M. Chris Nedeea, scenografia de Irina Moscu, coregrafia aparține Andreei Gavriliu şi lighting desingn – Lucian Moga.
„«Camera albastră»  este o demonstrație de talent actoricesc și un discurs ludic despre iubire, sub toate aspectele ei.
Acest spectacol a fost foarte îndrăgit de brăileni și are ca punct de plecare piesa «Camera Albastră» de David Hare, fiind o actualizare rafinată a celebrei piese «Hora iubirilor», scrisă spre finalul secolului XIX de marele dramaturg Arthur Schnitzler.
Spectacolul, o frumoasă poveste despre iubire, cu o desfășurare tumultoasă și imprevizibilă, aduce la rampă povești diferite ca lume, mediu social sau tipologie umană, care ne fascinează și ne atrag ca într-un puzzle al imaginii, adesea iluzorie, a iubirii”, spun organizatorii.

Piesa va putea fi vizionată online aici:

https://www.youtube.com/watch?v=7t6a0vL1C94&feature=youtu.be