ASTĂZI, ÎN CADRUL „BRĂILA FILM FESTIVAL”, VIDEOPROIECȚIA DE CARICATURĂ COMENTATĂ “CURAT COMEDIE”

Astăzi, de la ora 19:33, pe terasa Sunrise Marina Wine Bistro, brăilenii sunt invitați la o videoproiecție de caricatură comentată, care va avea loc în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului „Brăila Film Festival”, organizat de Asociația Culturală “CineFeel” Brăila. Mai exact, este vorba de spectacolul “Curat comedie”, realizat de caricaturistul Costel Pătrășcan.

„Desi publicul insista sa plateasca bilet, intrarea va fi LIBERA!

CURAT COMEDIE!

Unii spun ca-i altfel de stand-up, ații că-i un show de comedie inedit, la care se râde mult și se spun adevãruri de cele mai multe ori ocolite, eu spun ca este videoproiecție de caricatură comentată.

M-am antrenat 30 de ani în redacțiile cotidienelor, revistelor de satiră și festivalurile de umor pentru întâlnirea cu dumneavoastră de joi, 24 septembrie, ora 19:33!

Intrarea este liberă doar pentru cei care AU simțul umorului!”, transmite Pătrășcan.

Programul va continua cu proiecția filmului „Nunta în offsaid”, tot o comedie.

„Ephraim, cel mai mic din cinci frați, îi cere colegei lui Carla, în vârstă tot de zece ani, să se mărite cu el când vor împlini 18 ani. Opt ani mai târziu, cine s-ar fi gândit că Spania va juca finala Cupei mondiale la fotbal în Africa de Sud exact în ziua nunții lor? Ephraim își reunește familia în această zi de catharsis național și cu întreaga țară paralizată de meci, fiecare membru al familiei se va confrunta cu cea mai importantă provocare a vieții: să se accepte așa cum este” – este prezentrea filmului, în câteva cuvinte.

Rezervări se pot face la telefon 0722608938

Amintim că „Brăila Film Festival” este parte a proiectului „Brăila – Port la Dunăre@ Culturală!”, finanțat de Consiliul Județean Brăila, în cadrul  Programului pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes județean pentru anul 2020 .