ASTĂZI, LA „BRĂILA FILM FESTIVAL” – PROIECȚIA FILMULUI DOCUMENTAR “INTO THE EMPTY QUARTER”

Astăzi, 17 septembrie, de la ora 20:00, pe terasa Sunrise Marina va avea loc o nouă proiecție în cadrul celei de a doua ediții a „Brăila Film Festival”.  Este vorba despre filmul documentar “Into the empty quarter”, care prezintă povestea lui Leon, care în noiembrie și decembrie 2012 a traversat 1000 de mile din deșertul Empty Quarter dintre Oman și Emiratele Arabe Unite. Călătoria a început în Salalah, Oman și s-a încheiat șase săptămâni mai târziu în strălucitorul Dubai. Călătoria a urmărit aproximativ una dintre rutele exploratorului britanic Sir Wilfred Thesiger, care a traversat deșertul în anii 1940.

Intrarea la eveniment este liberă, însă în condițiiile în care este necesar să se respecte anumite măsuri de protecție impuse de reglementările legale, organizatorii festivalului recomandă celor interesați să facă rezervari la numărul de telefon 0722.608.938.

„Brăila Film Festival” este organizat de Asociația Culturală “CineFeel” și face parte din proiectul “Brăila – Port la Dunăre@ culturală”, proiect finanțat de Consiliul Județean.