ASTAZI, ORA 17:30, IN FATA PALATULUI ADMINISTRATIV – MITING DE SUSTINERE A MOTIUNII DE CENZURA IMPOTRIVA GUVERNULUI TUDOSE

PNL Braila organizeaza, astazi, la ora 17:30, in fata Palatului Administrativ, un miting de sustinere a motiunii de cenzura  impotriva Guvernului Tudose, ce a fost depusa de liberali vineri, dupa adoptarea ordonantei de modificare a Codului Fiscal. Actiunea de la Braila se va desfasura in paralel cu cele desfasurate si in alte judete ale tarii.

In cadrul acestui miting, liberalii braileni vor citi textului motiunii de cenzura – acelasi care va fi citit astazi, tot la ora 18:00, si in Parlament.

In documentul amintit, intitluat “PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma”, se precizeaza, printre altele, ca <<actuala guvernare PSD-ALDE a reusit intr-un timp record sa provoace un haos generalizat in toate domeniile vitale – de la sanatate si educatie, la fiscalitate, justitie sau infrastructura. In mai putin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la cosul de gunoi promisiunile facute in campanie si, odata cu ele, sperantele romanilor intr-un trai mai bun. Beneficiile unei cresteri economice substantiale au fost anulate de masurile populiste si haotice luate in economie de cuplul de economisti de renume mondial Dragnea – Tudose impotriva mediului de afaceri si a contribuabililor onesti din aceasta tara.
Minciuna PSDragnea a avut picioare atat de scurte incat, in mai putin de un an, romanii au vazut ca programul de guvernare, pus sub titulatura „Indrazneste sa crezi”, a fost o iluzie vanduta cu maxima nerusinare.

Nu doar ca aceasta guvernare a devenit ilegitima prin minciuna, dar a devenit un pericol real pentru oamenii si firmele din aceasta tara. Iresponsabilitatea, prostia si ticalosia sunt puse impreuna de Dragnea si camarila sa intr-o combinatie letala, care nu poate conduce Romania decat spre dezastru!

Ati luat la inceputul anului fraiele guvernarii cu o economie stabila, cu perspective bune si sanatoase. Leul era solid, inflatia aproape de zero facea ca puterea de cumparare sa fie una reala, dobanzile erau mici, datoria statului la fel, cresterea economica promitatoare. Toate premisele erau bune. Practic, ati primit o fundatie economica bine facuta, cu structura de rezistenta aferenta, pe care ati avut-o la cheie. Ce ati facut cu ea?! V-ati apucat sa o demolati ca sa improvizati o casa din chirpici. Si v-ati trezit acum ca puneti proptele la proptele, legati cu sarma unde trebuie sa bateti piroane, in loc de caramizi folositi cartoane, nu mai intelegeti care e structura de rezistenta si loviti la temelie… Si nu incetati sa prezentati aceasta cocioaba, care evident ca sta sa cada, ca pe o mega-inginerie arhitecturala>>.