ASTAZI, PE PLATOUL DIN FATA PALATULUI ADMINISTRATIV: „CONSTRUIM IMPREUNA” – EVENIMENT DEDICAT ZILEI INTERNATIONALE A PERSOANELOR CU DIZABILITATI

Astazi, la ora 15:00,  pe platoul din fata Palatului Administrativ din Braila are loc un eveniment dedicat Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, sarbatorita in fiecare an pe 3 Decembrie.

Manifestarea se deruleaza sub genericul „Construim Impreuna” – un proiect social de informare si constientizare si este organizata de Asociatia Down Braila Botez Vlad Sergiu, Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale „TREBUIE!” – filiala Braila, Asociatia SOS AUTISM Braila, Asociatia Club Sportiv al Persoanelor cu Dizabilitati Fizice „Special Friends” Braila.

Parteneri sunt Primaria municipiului Braila, Cercetasii Romaniei – Centrul Local Braila, Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, Scoala cu clasele I-VIII „Nedelcu Chercea”, Parohia Bisericii „Mihail si Gavriil”, Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva.

In acest an, evenimentele dedicate Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati se desfasoara in intreaga lume sub genericul „Imputernicirea persoanelor cu dizabilitati si asigurarea incluziunii si egalitatii”.