Astăzi și mâine, o echipa mobilă de vaccinare anti-COVID se va afla la ferma Vișani din Insula Mare a Brăilei

Astăzi, 18 noiembrie și mâine, 19 noiembrie, o echipa mobilă de vaccinare se va afla în comuna Gropeni, la ferma Vișani din Insula Mare a Brăilei, pentru desfășurarea activității de imunizare a tuturor persoanelor eligibile, dar și angajaților Agricost S.A. , pentru efectuarea dozei de rapel anti-Covid.

Instituția Prefectului precizează într-un comunicat dat publicității că prezența unei echipe mobile de vaccinare în localitate a fost solicitată de către Agricost SA, „societatea dând asigurări că va facilita astfel accesul la vaccinare pentru toți cei care doresc să se imunizeze, indiferent dacă sunt sau nu angajați ai Agricost”.

Echipa mobilă va asigura fluxul de vaccinare în intervalul orar 10.00-16.00, la punctul de lucru din ferma Vișani.

Transportul personalului va fi asigurat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson.

În ceea ce privește activitatea de vaccinare care a avut loc în cursul zilei de miercuri, 17 noiembrie, la Roșiori, au fost inoculate în total 76 de persoane (respectiv 61 cu serul de la Pfizer și 15 cu vaccinul de la Johnson & Johnson).

La această acțiune au participat și subprefecții județului Brăila, Nicolae Nițescu și Adin Boboc.