Atacati de mascati cu sabii si topoare in miez de noapte, in propria casa

10742717_10202822359255748_55299540_o

Noapte de groaza pentru doi soti din localitatea braileana Gemenele, care au tras o spaima sora cu moartea, dupa ce au fost victimele unui jaf derulat ca in filme. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si femeia, in varsta de 42, sunt patronii unei societati de procesare a produselor lactate din Gemenele si  locuiesc chiar in ferma, la marginea satului, la ceva distanta de restul gospodariilor. Azi noapte, ei s-au trezit din cauza unor zgomote suspecte si au constatat ca in casa lor intrasera mai multi barbati cu fetele acoperite cu cagule si inarmati cu cutite si sabii. Intrusii au inceput sa ii bruscheze, iar cand barbatul a incercat sa riposteze, l-au taiat pe maini si pe fata. Indivizii i-au amenintat pe cei doi cu moartea, daca nu le dau toti banii pe care ii au in casa, astfel incat, speriati, oamenii le-au dat talharilor cateva zeci de mii de lei, banii pe care ii aveau pregatiti pentru a doua zi, cand urmau sa cumpere lapte de la furnizori.

Dupa ce au obtinut ce au dorit, hotii si-au legat victimele si s-au facut nevazuti. Spre dimineata, cand cei doi au reusit sa se elibereze, au sunat la 112, iar la fata locului au venit politia si o ambulanta, care l-a preluat pe barbat si l-a transportat la spital.

Potrivit vecinilor, nu este prima data cand sotii sunt jefuiti. In urma cu doua luni, in vreme ce ei nu se aflau acasa, persoane ramase neindentificate au intrat in locuinta lor, de unde au furat un seif plin cu bani. Nici pana acum oamenii legii nu au reusit sa afle cine le-a furat seiful celor doi.

Politia a demarat o ancheta in acest caz.