Au început înscrierile la Concursul Național de Pian „Virtuozii” Brăila

În perioada 6-7 aprilie se va desfășura la Brăila cea de-a XIV-a ediție a Concursului Național de Pian „VIRTUOZII”, eveniment organizat de Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu”, cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei municipiului.

Concursul se adresează tinerilor interpreți cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani care studiază pianul în instituții publice și/sau particulare, fiind structurat pe două secțiuni – interpretare instrumentală și duo pianistic (patru mâini). Pentru ambele secțiuni se admit lucrări de divertisment, reducții și transcripții.

Înscrierile se fac până la data de 31 martie 2023 pe e-mail concursuri.spabraila@yahoo.com, iar detalii se pot obține pe www.vespasianlungu.ro.

Juriul include personalități ale vieții muzicale românești, profesori din mediul universitar și din licee de specialitate, dar și din școli populare de artă.

Se vor acorda diplome, cupe și medalii pentru fiecare categorie de vârstă, în funcție de punctajul obținut. Premiile vor fi înmânate în cadru festiv la sfârșitul evaluării fiecărei grupe a concursului.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns