Au început înscrierile pentru cursurile gratuite din cadrul Școlii de Vară organizate de Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila

Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila îi anunță pe cei interesați că se fac înscrieri pentru cea de a V-a ediție a Școlii de Vară, care se va desfășura în perioada 26 iunie – 14 iulie, de luni până vineri, la sediul din municipiul Brăila, strada Mărășești, nr. 1.

Cursurile se adresează celor cu vârsta de cel puțin 6 ani (în funcție de disciplina aleasă), sunt gratuite și vor fi coordonate de cadre didactice calificate, cu experiență.

Cei interesați vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educațională a Școlii: canto muzică ușoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuție (tobe), pictură / grafică de șevalet / artă decorativă / iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), actorie, dans popular. Elevii Școlii Populare de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila se pot înscrie doar la o altă disciplină decât cea pe care o studiază.

„Prin acest demers dorim să oferim participanților de diferite vârste o modalitate atractivă de petrecere a timpului liber, posibilitatea testării aptitudinilor și inițierii în studiul artelor, să contribuim la promovarea tinerelor talente, dar și să prezentăm personalul de specialitate și dotările Școlii Populare de Arte și Meserii”, precizează conducerea școlii.

Înscrierile se pot face în perioada 29.05-23.06.2023 la sediul instituției, la numerele de telefon 0239/612104 sau 0770/492.028, ori pe adresa de email vespasianlungu@yahoo.com. Detalii suplimentare se vor primi la momentul înscrierii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns