Aurel Simionescu va ramane consilier personal al primarului ales Dragomir, cel putin in primele luni de mandat

P1160779

Actualul primar al Brailei, Aurel Simionescu (PSD), va ramane alaturi primarul ales Marian Dragomir (PSD), in calitate de consilier personal. Dragomir isi va incepe oficial mandatul, cel mai probabil, in cursul saptamanii viitoare, dupa validarea sa si are de gand sa-l tina aproape pe Simionescu cel putin pentru cateva luni, ca sa profite de experienta acestuia, pana se familiarizeaza cu toate aspectele ce tin de conducerea municipiului.

“A fost o discutie inca din timpul campaniei electorale. Voi avea o discutie cu domnul Simionescu, sa vedem daca doreste sa fie consilier, daca are alte perspective si impreuna vom lua decizia. Dorinta mea este sa fie consilierul meu, am spus inca din campania electorala”, a spus astazi Dragomir, in cadrul unei conferinte de presa tinute impreuna cu Simionescu.

In ceea ce-l priveste, Aurel Simionescu a confirmat ca va ramane in Primarie ca si consilier personal al noului edil sef, pentru o perioada, dupa care se va duce la noul sau loc de munca: “Asa cum am spus, eu voi ramane atata vreme cat va fi nevoie, cateva luni, jumatate de an, ca sa facem aceasta trecere, sa-l ajut si pe domnul Dragomir, in masura in care va fi nevoie”.

Simionescu a dezavaluit astazi si unde va lucra, dupa ce va incheia activitatea ca si consilier personal al viitorul primar: “Am sa merg la Bucuresti, pe o formula de expert in administratie, la Asociatia Municipiilor din Romania”.