Marioara Nistor: Avem nevoie de un nivel de finantare decent pentru serviciile publice, sau cele de siguranta nationala

10954466_1582583428693703_3368729095735754756_o

Deputatul UNPR de Braila Marioara Nistor este de parere ca premierul Dacian Ciolos are obligatia “profesionala si morala“ de a sustine o serie de alocari bugetare importante pentru agenda cetateanului, care au fost asumate deja prin programul de guvernare. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Marioara Nistor afirma ca prin bugetul pe 2016, premierul si echipa sa trebuie sa asigure un “un nivel de finantare decent pentru serviciile publice, sau cele de siguranta nationala”: “Realizarea proiectului de buget pe 2016 semnifica una dintre mizele fundamentale ale actualitatii romanesti. Intrucat configurarea bugetului a fost tergiversata in mod inconstient, din pricina crizei politice ce a provocat prabusirea Cabinetului Victor Ponta, premierul Dacian Ciolos are obligatia profesionala si morala de a sustine, punctual, o serie de alocari extrem de importante pentru agenda cetateneasca – mai cu seama ca unele dintre acestea sunt deja asumate (atat la nivel scriptic, cat si discursiv) in programul de guvernare.
Noul buget e un taler al echilibrului intre masurile gandite sa stimuleze continuarea dezvoltarii economice si cele menite sa asigure bunastarea generata. Avem nevoie de un nivel de finantare decent pentru serviciile publice sau cele de siguranta nationala.
UNPR-ul sustine un buget care sa incurajeze cresterea accelerata a PIB-ului si punerea in aplicare a optiunilor prevazute de noul Cod Fiscal. Aprobarea cat mai rapida a bugetului pe 2016 e un pas esential pentru functionarea in parametrii normali a institutiilor statului roman si a serviciilor oferite cetatenilor sai”.