Brăila găzduiește în aceste zile Trofeul Carpați Niro pentru handbal junioare U17. Antrenorul Marius Dănuleț: „Avem printre cele mai talentate handbaliste din Europa, ca și calitate nativă”

Ieri a început la Brăila Trofeul Carpați Niro pentru echipe de handbal junioare U17. Este vorba despre o competiție la care participă naționala României și cele ale Slovaciei, Norvegiei și Ungariei.

Steluța Luca, reprezentanta Federației Române de Handbal, a susținut ieri o conferință de presă, alături de Marius Dănuleț, antrenorul principal al naționalei de junioare a României și Eugen Ciulei, antrenor cu portarii.

Steluța Luca a mulțumit clubului HC Dunărea și autorităților brăilene pentru organizarea acestui turneu:

În ceea ce-l privește, Marius Dănuleț a comentat că la această ediție a Trofeul Carpați participă echipe puternice. El a mai afirmat că „avem printre cele mai talentate sportive din punct de vedere handbalistic din Europa, ca și calitate nativă. Eu aș zice în primele cinci națiuni ca și calitate nativă. Dar contează foarte mult și parcursul lor în timp”.

Eugen Ciulei a afirmat, la rândul său, că România are printre junioare portari foarte talentați, dar e nevoie de timp, pentru ca acestea să crească din punct de vedere al valorii și experienței:

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns