Avram: Nu ma mai intorc niciodata la “Concivia”. Raman in administratia publica

ai1

Consilierul judetean social-democrat Ionel Avram – care pana ieri a fost vicepresedinte interimar al CJ si cel mai probabil, in cateva zile, va fi din nou vicepresedinte – sustine ca desi a ramas iarasi fara loc de munca, nu are de gand sa se reintoarca la firma la care a lucrat  pana de curand, adica la “Concivia”. Avram ne-a declarat ca pentru el nu este o problema faptul ca de cand a decis sa se implice mai mult in activitatea administrativa si sa devina vicepresedinte CJ, trece printr-o situatie haotica, in care la cateva zile dupa ce este ales vice CJ si incepe treaba ii inceteaza mandatul, din diverse motive, dupa care, la alte cateva zile, este ales din nou si iar lucreaza putin si iarasi ramane fara functie: “Eu nu plec de aici, eu sunt prezent, sunt consilier judetean, sunt liderul grupului de consilieri PSD, sunt seful Comisiei de buget-finante, acum se lucreaza la o rectificare a bugetului, eu voi fi prezent aici. Nu scapa de mine de domnul vicepresedinte Nechita…”.

Intrebat daca nu-l deranjeaza nici faptul ca in perioadele in care nu mai este vice nu ia niciun salariu, Avram ne-a raspuns ca banii nu sunt o problema pentru el, pentru ca sotia sa are pensie, asa ca nu se pune problema sa se reintoarca la fostul loc de munca: “Nu e o problema, ma descurc, nevasta-mea e pensionara, deci nu-mi fac probleme de niciun fel. Sa fim foarte, foarte clari: la <<Concivia>> mi-am incheiat contractul individual de munca de pe data de 8 septembrie si n-o sa ma mai intorc niciodata acolo”.

Intrebat daca nu crede ca ar trebui sa evite termenul “niciodata”, cand este vorba despre revenirea la “Concivia”, Avram ne-a declarat ca a pus punct definitiv la acel capitol din viata sa si ca acum, pana la pensie, este decis sa se concentreze pe activitatea din administratia publica: ”Nu, niciodata nu mai mai intorc la <<Concivia>>.  Eu am fost director de la 30 de ani. Inainte de <<Concivia>> stiti ca am fost 10 ani director la Compania de Utilitati Publice <<Dunarea>>, dupa aceea am trecut de la o companie de stat in mediul privat, acum sunt si eu pe ultima suta de metri, mai am vreo 8 ani pana la pensie si vreau sa intru in zona asta de administratie, care mi se pare frumoasa si e o noua provocare pentru mine. E de asteptat ca voi reveni ca vicepresedinte CJ in scurt timp”.