AZI AU AJUNS LA SPITALUL JUDEȚEAN BRĂILA CONTAINERELE ÎN CARE SE VA ORGANIZA ZONA DE TRIAJ PENTRU PERSOANELE CU SIMPTOMATOLOGIE COVID-19

Subprefectul Simona Drăghincescu a anunțat că astăzi au sosit la Spitalul Județean Brăila containerele solicitate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brăila de la Administrația Naționala a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, în contextul epidemiologic generat de noul coronavirus SARS-CoV-2.

Mai exact, CJSU a solicitat în urmă cu câteva zile un ajutor umanitar de urgență constând în 5 construcții ușoare din elemente modulare (containere) de la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale,  pentru a fi distribuite Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Construcțiile modulare  au sosit astăzi și potrivit Hotărârii CSJU vor fi folosite pentru reorganizarea zonei de triere a persoanelor care prezintă simptomatologie COVID-19. Mai exact, „zona de triaj va fi organizată pe 5 module de înregistrare/ testare/ analiză/ triaj”.