B. BOTEA: AR TREBUI SA TERMINAM CU ACORDAREA DE SEDII DE PARTIDE IN CENTRUL ISTORIC. E SUFICIENT UN SINGUR PARTID IN CENTRU, PE CARE-L VEDEM ZILNIC

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) este de parere ca sunt prea multe sedii de partide pe strada Mihai Eminescu si ar trebui ca Primaria sa nu mai dea o astfel de destinatie imobilelor pe care le detine in zona amintita.

Botea a facut aceste comentarii la dezbaterea asupra unui proiect de hotarare ce viza prelungirea contractului de inchiriere a spatiului situat pe strada Ana Aslan, la intersectia cu strada Mihai Eminescu, unde-si are sediul Partidul Dreptatii Sociale: “Eu cred ca ar trebui sa terminam cu acordarea de sedii de partide politice  in zona Centrului istoric, mai ales in cazul acestui partid care este patronat de un personaj care este in top 300 al bogatilor din Romania. Partidul Dreptatii Sociale il are ca presedinte pe Marian Vanghelie. Deci transformam Centrul istoric intr-o alee de partide. E suficient un singur partid in centru, pe care-l vedem in fiecare zi; turistii poate vor sa vada in Braila si altceva decat sedii de partide in centrul orasului. Domnul Vanghelie sa-si inchirieze un sediu din banii lui in buricul targului, daca vrea un sediu la vedere. Legea ne obliga sa-i dam un sediu, dar nu in centrul orasului”.

In ceea ce-l priveste, primarul Marian Dragomir (PSD) a comentat: “Eu va dau dreptate in totalitate, numai ca acest sediu l-am gasit in aceasta  locatie, nu l-am dat noi, acest CLM; eu doar am propus prelungirea pana la sfarsitul mandatului meu. Decizia va apartine”.