B. BOTEA: EU NU POT SA FAC PARTE DIN MASINA DE VOT A PSD. NU EXCLUD O EVENTUALA DEMISIE DIN CLM BRAILA, DACA LUCRURILE CONTINUA ASA

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) declara ca nu se considera un adversar politic al primarului Brailei, Marian Dragomir (PSD), iar interventiile sale din sedintele CLM nu reprezinta decat puncte de vedere ce au ca scop gasirea unor solutii cat mai bune la problemele existente, astfel incat “sa traim intr-un oras mai bun”. Botea mai precizeaza intr-un comentariu facut pe o retea de socializare ca indiferent cat il deranjeaza pe primar comentariile sale critice si dincolo de protocolul de colaborare semnat intre PSD si PND, el, unul, nu este dispus sa faca parte “din masina de vot PSD”.

In contextul in care Dragomir a declarat ca “ar fi putut sa-l umileasca de nenumarate ori pe Botea, dar nu a facut-o”, consilierul PND spune ca in ceea ce-l priveste, nu isi doreste sa umileasca pe nimeni si s-a cam saturat de “atmosfera neplacuta” din CLM: “Curios este faptul ca eu nu doresc sa umilesc pe nimeni . Primarul orasului nu este un adversar politic, prin activitatea mea in CLM nu mi-am dorit decat sa fac in asa fel, incat sa traim intr-un oras mai bun, atata tot. Dar daca se doreste doar un vot in plus, sunt destui in urma mea pe lista (candidatilor PND la alegerile locale – n.r.), gata sa faca doar asta. Eu nu pot sa fac parte din masina de vot a PSD.

Degeaba se supara pe noi domnul Dragomir, dar noi ne-am respectat prococolul, pentru ca am dorit sincer sa construim ceva in acest oras. Oricum, atmosfera devine din ce in ce mai neplacuta in CLM si nu exclud o eventuala demisie, daca lucrurile continua asa. CLM este un loc a dezbaterilor problemelor administrative, nu al aluziilor si atacurilor la persoana. Niciodata nu am pornit vreun atac la persoana, pentru ca pur si simplu nu avem timp si nu ar fi etic sa fac asa ceva. Acesta nu e un mod de a face politica”.