B. BOTEA: IN PARCUL MONUMENT ESTE EXPOZITIE CANINA CU CAINI FARA BOTNITA

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) sustine ca in Parcul Monument este plin de caini maidanezi si de masini care intra in zona pietonala, iar politistii locali care actioneaza in acea zona nu dau doi bani pe aceste lucruri.

Botea este nemultumit de activitatea politistilor locali, in general, dar si de modul in care este tratat de conducerea Politiei Locale Braila, atunci cand face diferite sesizari in scris.

“In Parcul Monument exista 2 politisti care stau in acel chiosc. In restul parcului este expozitie canina cu caini fara botnita. Masinile intra in parcul Monument, in zona pietonala, cand vor. Daca vreti fotografii, filmari, va aduc, dar v-am trimis de atatea ori sesizari pe email si le deschideti dupa 9 zile, dupa 15 zile si-mi raspundeti dupa 30 de zile. Deci asta este situatia; v-as ruga sa va plimbati in parc in week-end sa vedeti ce este, sa vedeti ce se intampla. Asta este situatia cu ordinea publica in Braila!” i-a spus consilierul PND directorului Politiei Locale, Georgica Tanase.