B. BOTEA (PND) A RENUNȚAT LA MANDATUL DE CONSILIER MUNICIPAL, PENTRU A DEVENI CONSILIER JUDEȚEAN, ÎN LOCUL SIMONEI DRĂGHINCESCU

Pe ultima sută de metri a mandatului, PND-istul Bogdan Botea a renunțat la calitatea de consilier municipal, pentru a prelua locul rămas liber în Consiliul Județean, după demisia Simonei Drăghincescu (PND).

L-am întrebat pe Botea de ce a preferat să renunțe la calitatea de consilier municipal, în contextul în care mai este puțin timp până la finalul mandatului.

Acesta ne-a declarat: „Cred că la CLM era mai mult un blocaj instituțional. Nu se mișcă nimic și nu mai pot să influențez decizia politică. Decizia de a renunța la mandatul de consilier municipal a fost una politică. Nu vreau să mai rămân într-un loc doar așa,  ca o sinecură, ca să încasez niște bani”.

Întrebat dacă n-a văzut ce se întâmplă în CJ, cum se atacă și se ceartă între ei consilierii, Bogdan Botea a spus: „Am  văzut ce se întâmplă în CJ, dar sperăm că o să se întâmple mai multe și mai bine…”.

Întrebat de ce a renunțat Drăghincescu la mandatul de consilier județean, Botea a spus că „nu știe și nu nici vrea să facă speculații pe această temă”.

Zvonurile spun că Drăghincescu a  renunțat la calitatea de consilier pentru că va fi numită subprefect.