Baza de Reparații Nave Brăila recrutează candidați pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Baza de Reparații Nave Brăila recrutează candidați (care au domiciuliul/ reședința în județul Brăila) pentru sesiunea de admitere 2021 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Mai exact, la  Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Poliție și Facultatea de Drept, specializarea – Poliție de Frontieră, pentru locurile cu forma de învațământ cu frecvență, sunt aprobate 195 de locuri, după cum urmează:

*Facultatea de Poliție – Domeniul de licență Științe militare, informații și ordine publică, Specialitatea: Poliție de frontieră – 70 locuri;

*Facultatea de Poliție – Domeniul de licență Drept, Specialitatea: Poliție, Poliție de Frontieră, Jandarmi – 125 locuri (din care 10 pentru Poliția de Frontieră).

Pentru locurile aprobate pentru Facultatea de Poliție – Domeniul de licență Științe militare, informații și ordine publică, Specialitatea Poliție de Frontieră, forma de învațământ cu frecvență redusă, destinate personalului MAI, condițiile de recrutare sunt postate aici: www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala.

Înscrierile au loc în perioada 28 iunie  – 11 iulie și se fac în baza unei cereri de înscriere anexată anunțului aflat la adresa www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala. Documentul se descarcă de pe site-ul amintit, se completează de către candidat și se transmite în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@bazanave.ro .

Cei interesați pot afla mai multe informații referitoare la recrutare aici: www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala.