Biciclist intrat in coma, dupa ce a fost lovit de o masina

Image2  Image1

Un barbat in varsta de 65 de ani din  municipiul Braila a intrat in coma, dupa ce a fost lovit de un autoturism. Accidentul s-a intamplat in aceasta dimineata,  pe Calea Calati, in cartierul Vidin, cand biciclistul, care mergea in paralel cu o masina, i-a intrat brusc in fata soferului. Conducatortul auto, in varsta de 65 de ani, a incercat sa-l evite si a franat, insa in urma impactului, care a fost relativ usor, biciclistul a cazut, s-a lovit cu capul de trotuar si  a intrat in coma.  Echipajul medical de pe ambulanta sosita la fata locului a efecutat cateva zeci de minute manevre de resuscitare la fata locului, dupa care l-a transportat in spital, unde s-au constinuat aceste manevre, insa medicii nu aveau prea  mari sperante sa-l readuca la viata.

Soferul din autoturisml care l-a lovit pe barbat a intrat in stare de soc, cand a vazut ce s-a intamplat, iar sotia lui si politistii aflati la fata locului au reusit cu greu sa-l linisteasca pe omul caruia, la un moment dat, i-au dat chiar lacrimile.

UPDATE: In ciuda eforturilor medicilor din Spitalul Judetean de a-l readuce la viata, biciclistul nu si-a mai revenit, iar astfel incat s-a declarat decesul.