Blaga, despre relatia PNL-PDL la Braila: Si in familie, nu intotdeauna te impaci cu sotul, dar pana la urma, dimineata lucrurile merg bine

P1130539

Co-presedintele PNL Vasile Blaga neaga informatiile potrivit carora fuziunea PNL-PDL nu ar fi inca finalizata la Braila, iar cele doua organizatii nu ar reusi sa faca o echipa, pentru ca vechii liberali incearca sa ii dea la o parte pe fostii democrat-liberali. Blaga a afirmat astazi ca personal, este foarte multumit de modul in care s-a facut fuziunea la Braila si ca nici nu se pune problema ca fostii PDL-isti sa fie trasi pe margine: “Atata sunt de trasi pe margine fostii PDL-isti, ca iata ca acum candideaza domnul Carligea la presedintia Consiliului Judetean! Eu ma bucur de modul in care merg treburile cu fuziunea in judetul Braila, pentru ca iata, avem presedinte unic in Braila, unul dintre cei 23 de presedinti unici ai PNL de la nivel national. Iata ca din acest punct de vedere, la Braila suntem in vara lui 2017, pentru ca asa cum am semnat noi protocolul de fuziune, acest lucru ar fi trebuit sa se intample dupa 1 ianuarie 2017. Ori iata cum merge procesul de fuziune la Braila!

Oricine isi gaseste loc in marele Partid National Liberal, cu conditia sa munceasca. Eu sunt convins ca un partid fuzionat in Braila va castiga Primaria municipiului si Consiliul Judetean. Acum, daca e vreun nemultumit in partid… si in familie, nu intotdeauna te impaci cu sotul, mai ai si cate o problema in cand in cand, dar pana la urma, dimineata, lucrurile merg bine”.

La observatia presei, ca la Braila a ramas presedinte unic pentru ca al doilea co-presedinte, Alexandru Nazare, a fost dus la Bucuresti, unde va candida pentru Primaria unui sector, Blaga a replicat: “Eu cu doamna Gorghiu nu luam pe nimeni de aici, sa-l punem in alt loc. Niciodata nu luam pe nimeni, fiecare isi are drumul lui. Nu l-am sustinut noi pe domnul Nazare pentru candidatura la o primarie din Bucuresti, l-au sustinut analizele noastre, ca eu nici pe mama n-o sustin – sa-i dea Dumnezeu sanatate, acolo unde e -, daca n-are sanse in partid! Nu despre asta este vorba. Noi nu dam decizii din astea la coltul mesei, ca vreau eu sau doamna Gorghiu sa punem pe cineva”.