Boboc: Am o relație cel puțin normală cu Alexandru Popa. El ia candidatura pentru funcția de președinte PNL Brăila mult prea personal. Din cauza lipsei de experiență face greșeli care s-ar putea să producă efecte de nereparat

Președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, este de părere că deputatul Alexandru Popa ia la modul mult prea personal competiția internă pentru funcția de președinte PNL Brăila și de aceea face și greșeli.

În contextul în care în ultimele săptămâni schimbul de replici dintre cei doi este din ce în ce mai acid, iar Popa i-a transmis public lui Boboc că după alegerile interne nu mai este dorit în echipa liberală și i-a sugerat să-și depună adeziunea în altă parte, președintele PNL Brăila a declarat aseară în cadrul unei emisiuni la Reperul TV că are o relație „cel puțin normală” cu colegul său deputat: „Cu Alexandru Popa sunt coleg de partid poate nu așa de mulți ani, are 2-3 ani de când este în partid, dar mai apropiat sunt de tatăl lui, un primar cu mare performanță în județul Brăila.

Am avut tot timpul o relație foarte bună cu Alexandru Popa. O relație, sper eu, cel puțin normală avem și acum. El și-a dorit să candideze la președinția partidului, este în regulă. Eu nu iau treaba asta personal. E o competiție, au mai fost competiții, vor mai fi competiții și după noi mulți ani de aici încolo. Din păcate mi se pare că el ia lucrurile un pic personal”.

Cât privește faptul că deputatul Popa afirmă că Boboc face jocurile PSD, acesta din urmă a comentat: „Dacă Alexandru face astfel de afirmații, ar trebui să spună concret, cu subiect și predicat. Nu e vorba de probe aici, că nu suntem la vreo instanță, dar să spună concret.

Acum, sincer, poți să spui asta de 100 de ori; trebuie să te și creadă cineva. Despre mine se pot spune și se pot crede multe, dar eu nu cred că e vreun liberal care să creadă că eu am vreo combinație, vreun interes sau am avut vreodată vreun blat cu PSD. Despre asta vorbim.

Eu o iau ca pe o jignire asta. Mie poți să-mi spui multe; la treaba asta nici măcar nu vreau să aduc vreun argument, fiindcă eu cred că prin tot ce am făcut în toate campaniile în raport cu PSD, mai cu seamă, am răspuns la toate aceste acuzații pe care le iau ca pe niște jigniri.

Alexandru ia această candidatură mult prea personal; asta este opinia mea. Din cauza lipsei de experiență face și astfel de greșeli care la un moment dat ar putea să fie de nereparat, s-ar putea să producă efecte de nereparat.

La Alexandru o pun pe seama lipsei de experiență. Are 30 de ani, este de destul de puțin timp implicat în politică”.