BOBOC: CAT II MAI TREBUIE “POPORULUI PESEDIST” CA SA SE CONVINGA DE RAUL PE CARE ACEST PARTID IL FACE ROMANIEI?

Prim-vicepresedintele PNL Braila, Catalin Boboc, considera ca retragerea sprijinului politic pentru inca un prim-ministru PSD-ist, la jumatate de an dupa ce i-a fost retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, este o dovada clara ca social-democratii doar se joaca de-a politica, nefiind capabili sa faca politica la modul serios.

Boboc scrie pe o retea de socializare ca acest nou conflict in sanul PSD, care a dus la retragerea sprijinului politic si demisia premierului Mihai Tudose, arata ca pentru partidul amintit nu conteaza romanii, ci numai interesele social-democratilor: “Joaca de-a politica… Inca o dovada ca pentru PSD nu conteaza Romania, nu conteaza romanii, nu conteaza idei sau programe, dezvoltare sau prosperitate, nu, conteaza doar ei cu partidul lor, cu vehicolul lor pe care l-au folosit un sfert de veac la jupuirea tarii asteia.
Ma intreb, cat ii mai trebuie “poporului pesedist”, asa cum ii place descalecatului Dragnea sa spuna, ca sa se convinga de raul pe care acest partid il face Romaniei?! Oare cat ii mai trebuie celeilalte parti a Romaniei sa se adune si sa se implice?!
Indrazneste sa crezi, indraznesti?!>>.