Boboc, catre liberali braileni: Nu voi accepta sub nicio forma marlania!

P1070642

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, i-a avertizat astazi pe colegii sai liberali ca mesajul privind refuzul de a accepta aroganta si marlania, pe care il va promova de acum inainte in politica locala, nu este valabil doar pentru ceea ce este in afara partidului, ci si pentru relatiile dinauntrul acestuia. Mai concret, Boboc  a declarat ca nu va accepta nici marlania si aroganta manifestata de adversarii politici, dar nici pe cea manifestata in propriul partid, de unii dintre liberali: “Am dus o lupta la baioneta in primul rand cu aroganta PSD-ista,  aroganta omului caruia i se cuvine tot, care dreptul la orice si aceasta aroganta ma bucur ca a fost taxata de braileni. Aroganta PSD-ului a atins cote inimaginabile in aceasta campanie, iar brailenii au vazut si au taxat asta.

Vreau sa le aduc aminte colegilor mei ultimul mesaj transmis de Klaus Iohannis inainte de ziua votului, acela in care ne spunea ca decat sa fie marlan, prefera sa piarda alegerile. Cred ca asta sintetizeaza modul in care noi, mai departe, trebuie sa facem politica in toata Romania si in Braila – si vreau sa-i rog pe colegii mei sa ia aminte la acel mesaj si sa le spun ca in calitate de co-presedinte al PNL-ului, voi accepta orice, voi intelege orice, voi sprijini orice demers constructiv, dar nu voi accepta sub nicio forma marlania si nu voi accepta sub nicio forma ca unii dintre colegii nostri sa isi dispute diferite lucruri in public”.

Intrebat daca se refera, printre altele, la incidentul de zilele trecute, in care consilierul Simona Draghincescu l-a atacat pe colegul sau liberal Costel Balan in plina strada, aruncandu-i cuvinte precum “infractorule” si tragandu-l de haine, Boboc a refuzat sa comenteze subiectul si s-a rezumat la a spune ca  acest caz va fi discutat in interiorul partidului.