BOBOC: CEI DE LA SPITALUL JUDEȚEAN MI-AU SPUS LUNI CĂ ÎN DOUĂ ZILE SE VA RELUA ACTIVITATEA ÎN CORPUL B. DEOCAMDATĂ CORPUL B NU E DESCHIS. N-AM ÎNȚELES DE CÂND NUMĂRĂM CELE DOUĂ ZILE…

Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, spune că unele persoane cu funcții la nivel local promit că se va relua în câteva zile activitatea la Corpul B al Spitalului Județean –  după ce pacienții confirmați cu COVID-19 au fost mutați în Corpul E – fiindcă e ușor să promiți, însă realitatea arată că deocamdată, în Corpul B încă nu s-a reluat activitatea medicală.

Boboc a comentat ironic că așteaptă ca „patronul spitalelor” (aluzie la președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac – n.r.) și conducerea Spitalului Județean să deschidă anul acesta Corpul B: „Împreună cu patronul spitalelor, vor reuși anul ăsta să deschidă Corpul B… Alaltăieri (duminică – n.r.) le-am transmis un document prin care i-am întrebat care este stadiul pregătirilor și ieri (luni – n.r) mi-au răspus că s-au mutat pacienții pozitivi cu COVID-19 în Corpul E și în alte două zile se va relua activitatea Corpul B. Acum Corpul B nu e deschis. Bine, n-am înțeles de când (să numărăm – n.r.) «alte două zile», dar e OK…”.