Boboc: Colaborarea cu PDL nu exclude colaborarea, in continuare, cu PSD, la Braila

catalin boboc14

Presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, are mari dubii legate de succesul unei posibile colaborari cu PDL in plan local, daca  la nivel central se va perfecta o asemenea noua alianta. Boboc admite ca daca se va bate palma intre conducerile celor doua partide, la centru, va colabora cu PDL in judet, insa nu poate uita de atacurile la baioneta la adresa unor lideri locali liberali, care au pornit dinspre presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare, sau dinspre consilierul PDL Simona Draghincescu, ce si-a facut un tel din demiterea viceprimarului PNL Alexandru Danaila: “S-au angajat niste discutii, inteleg eu, in momentul acesta nu am elemente suficiente, maine, la Delegatia Permanenta vom avea discutii probabil si pe tema asta. De principiu, intotdeauna e bine sa te intaresti, daca poti sa te faci si mai mare, e foarte bine”

Intrebat direct, daca este dispus sa se “intareasca”, in plan local, cu PDL-ul lui Alexandru Nazare si Simona Draghincescu, Boboc nu si-a putut stapani rasul: “La asta ma gandesc de cand am auzit si eu stirile care circula si ma gandeam, mai concret, la faptul ca ieri, am vazut ca doamna Draghincescu declara ca si-a atins o tinta, anume aceea de a bate PNL-ul. Cred ca intr-un fel, am raspuns la intrebare…”.

Chestionat daca in aceste conditii, i se pare mai de dorit o continuare a colaborarii in plan local cu PSD-ul, decat o incepere a unei colaborari cu PDL, Boboc a spus ca, de fapt, cele doua nu se exclud una pe alta: ”Nu, nu, nu. In primul rand ca lucrurile nu se exclud una pe alta; nu stiu, vom vedea.  E foarte devreme, nu pot sa ma pronunt acum, nici nu stiu despre ce este vorba, nu stiu ce au liderii nostri politici in cap. Dar de principiu, in viata asta e posibil orice. Sigur ca in particular, avand in vedere modul in care s-au derulat niste lucruri, in niste campanii, avand in vedere ca marele partid de opozitie din Braila – si anume PDL-ul si-a facut o tinta din PNL, de parca am fi fost principalul partid de la putere, avand in vedere faptul ca de multe ori, doamna Draghincescu a avut cele mai multe probleme cu PNL-ul, cu viceprimarul liberal, cu alti colegi de-ai mei, iar domnul Nazare a avut cele mai multe de impartit cu domnul deputat Varga, sigur ca o astfel de colaborare n-ar fi fi simpla deloc, ca sa fiu asa… echilibrat in exprimare. Dar repet, nicio varianta nu este exclusa”.