Boboc: Cortez s-a suparat pentru ca a fost sunat tarziu si probabil ca a fost luat prin surprindere

P1070624

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, neaga informatiile potrivit carora alesii judeteni liberali s-au suparat pentru faptul ca au fost covocati printr-un SMS pentru reuniunea de ieri dimineata, de la Consiliul Judetean si nu au fost sunati personal de colegul lor de partid, vicepresedintele CJ Ovidiu Nechita. Boboc sustine ca nu ar fi fost vorba de nicio suparare si ca modalitatea de anuntare prin SMS  este una ca oricare alta, mai ales ca nu era vorba despre convocarea, de catre Nechita, a unei sedinte CJ, ci doar a unei intalniri neoficiale: “A fost un mod comunicare si am vazut ieri discutii si tot felul de puncte de vedere ale unor consilieri. Ieri n-a avut loc o sedinta, ieri a avut loc o consultare care putea fi facuta prin orice mijloace si in orice loc, si fara acea consultare, probabil ca nu ar fi avut loc sedinta de astazi a Consiliului Judetean. Modalitatea a fost una poate mai putin prietenoasa pentru unii, dar pentru ca era o chestiune legata de Consiliul Judetean, intalnirea a fost convocata de cineva de aici. Nu vad o mare problema referitor la modul in care s-a convocat intalnirea de ieri”.

Informat ca al sau coleg Vasile Cortez a vazut o mare problema si a protestat public fata de modul in care Nechita a convocat reuniunea, Boboc a raspuns: “ Am inteles ca domnul Cortez a fost sunat tarziu si probabil ca a fost luat prin suprindere, pentru ca nu stia despre ce este vorba, neavand ieri timp sa se intalneasca, din cate stiu, au avut fiecare cate ceva de facut si nu au avut timp sa comunice”.

Amintim ca in timpul sedintei de ieri, consilierul liberal Vasile Cortez l-a avertizat pe colegul sau de partid, Ovidiu Nechita, ca a luat decizia “ireversibila” de a sustinere de acum inainte doar interesul cetateanului in CJ  si de a nu mai sustine si persoane – aluzie chiar la persoana vicelui CJ. Cortez a avut aceasta reactie dupa ce a fost sunat de ofiterul de serviciu de la Consiliul Judetean si a fost anuntat ca va primi un mesaj SMS din partea vicepresedintelui CJ, Ovidiu Nechita, prin care este invitat la o intalnire intre consilieri.