Boboc, despre atacurile lui Draghincescu la adresa lui Danaila: O abordare mai nefericita

b10

Co-presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, este de parere ca seria atacurilor dure la adresa viceprimarului liberal Alexandru Danaila din partea consilierului municipal liberal Simona Draghincescu reprezinta “o abordare mai nefericita”. Intrebat astazi de ce conducerea PNL Braila nu este precupata de faptul ca Draghincescu incalca sistematic o decizie a conducerii centrale a partidului, care interzice unui liberal sa-si atace public colegii, sub sanctiunea excluderii din partid, Boboc ne-a raspuns: “Dar cine spune ca nu ne preocupa?”. Informat  ca multi dintre vechii liberali ( colegi cu Danaila in vechiul PNL) au fost indignati ca la cele doua sedinte ale conducerii organizatiei, de la finele saptamanii trecute, nu s-a atins nici macar in treacat acest subiect, iar Draghincescu (fosta PDL) nu a fost macar atentionata sa nu-si mai faca in fel si chip colegul de partid, liderul PNL ne-a dat asigurari ca liberalii stiu ca el are o pozitie ferma si ca nu este nimeni suparat. Mai mult, Boboc ne-a spus ca a avut loc o discutie privata cu  Draghincescu si Danaila, in care s-au lamurit lucrurile: “In privinta abordarii mai nefericite pe care unii colegi o au, in legatura cu alti colegi, am avut impreuna cu domnul co-presedinte Nazare si cu cei implicati in chestiunile astea o discutie privata si toata lumea a spus ca e hotarat sa colaboram si sa functionam de acum incolo ca o echipa. Discutia a avut loc saptamana trecuta, inainte de sedintele respective. Eu am  transmis si vreau sa transmit un singur mesaj in sensul asta: am plecat cu totii la un drum si doar cei care nu vor sa faca parte din echipa nu vor face parte din echipa si nu se vor regasi in ea. Fiecare trebuie sa ne facem o analiza si sa vedem daca vrem cu echipa asta sau vrem pe un alt drum, asta-o tot”.

Intrebat daca Simona Draghincescu a confirmat in cadrul acelei discutii private ca este dispusa sa respecte decizia conducerii centrale, Boboc a raspuns: “Eu nu vorbesc despre Simona Draghincescu sau despre altcineva. Noi am stabilit cateva chestiuni generale, cu care am fost de acord cu totii si n-a fost nici macar un comentariu, daramite un vot sau altceva impotriva, lucru pentru care eu sunt increzator in perioada asta ca lucrurile vor merge foarte bine”.

Dincolo de faptul ca nu avea cum sa fie “un vot impotriva” intr-o discutie privata, l-am intrebat inca o data pe presedintele liberal daca a obtinut  sau nu acordul clar al Simonei Draghincescu pentru “buna colaborare si buna functionare” in sanul PNL Braila, despre care vorbeste. Senatorul liberal ne-a raspuns din nou evaziv: “Toti cei  care au fost prezenti au fost de acord ca este necesar si suntem dispusi si putem cu totii sa functionam intr-un parteneriat”.

Amintim ca dupa discutia amintita, la care se presupune ca toti au fost de acord sa lucreze ca o echipa, Simona Draghincescu l-a atacat iarasi pe colegul ei Alexandru Danaila, intr-o postare pe un site de socializare.