BOBOC, DESPRE NECHITA: „NOI AM TRECUT PESTE ORGOLII, AMBIȚII, OBIECTIVE PERSONALE, PENTRU UN INTERES GENERAL. OVIDIU N-A ÎNȚELES ASTA, EL E MAI INDIVIDUALIST, DIN PĂCATE

Candidatul liberal la președinția CJ Brăila, Cătălin Boboc, consideră că fostul său coleg de partid, consilierul județean Ovidiu Nechita este „mai individualist” și n-a înțeles că alegerile locale din septembrie „sunt despre cum să învingem PSD-ul, nu despre negocieri și despre funcții”.

Boboc a fost întrebat despre Nechita în contextul în care consilierul județean a demisionat din PNL și și-a depus candidatura ca independent la CJ și la președinția CJ pe ultima sută metri. Mai mult, Nechita și-a explicat decizia prin aceea că nu se consideră reprezentat de Boboc și nu este dispus să susțină candidatura acestuia.

În ceea ce-l privește, Boboc a declarat că „domnul Nechita a fost promovat și sprijinit de partid în toate funcțiile astea – și de președintele partidului, și de mine – și s-a «legitimat» ca o voce împotriva PSD-ului. Am văzut că acum, cu această candidatură, ținta lui nu mai este PSD-ul, este altcineva. E treaba lui, să facă campania asta cum vrea, cum consideră, dar în PNL, mai ales la aceste alegeri, lucrurile nu sunt negociabile, nu sunt de discutat, atunci când vorbim de…

Noi am trecut peste foarte multe orgolii, ambiții, obiective personale, pentru un interes general. Ovidiu n-a înțeles asta, el e mai individualist, din păcate. Îmi pare rău pentru el, dar dacă asta e opțiunea lui, asta a ales, să fie sănătos!”.

Boboc a spus că din câte știe el, nu mai sunt membri PNL Brăila care să fi plecat din partid, ca să-l susțină pe Nechita.

Liberalul a mai comentat că fostul său coleg de partid avea în vedere de mai mult timp să plece din PNL și să candideze ca independent, dovadă că avea deja pregătite toate semnăturile necesare pentru candidatura sa, chiar în ziua în care a plecat din ședință de la PNL, „supărat că nu-i convenea nu știu ce loc pe listă”, deși el era pe un loc „extrem de eligibil”.