BOBOC, DESPRE PRIMARUL DRAGOMIR: NU POTI SA-TI ASUMI DOAR PLUSURILE SI DE RESTUL SA-I FACI VINOVATI PE ALTII

Prim-vicepresedintele PNL Braila, Catalin Boboc, este extrem de nemultumit in legatura cu modul in care primarul Marian Dragomir (PSD) conduce municipiul. Boboc – care a fost contracandidatul lui Dragomir in alegerile din iunie 2016 – ii reproseaza edilului, printre altele, faptul ca nu are planuri si strategii pe termen lung si ca se multumeste sa carpeasca lucrurile pe moment, atunci cand apare o problema: “Cred ca vede toata lumea ca lucrurile nu functioneaza si ca nici macar din acea perspectiva, a unui bun administrator, Marian Dragomir nu face fata fisei postului. Dincolo de asta, orasul nostru are nevoie in mod cert, in mod evident, de niste proiecte majore, pentru ca altfel ramanem la fel de prafuiti si de ancorati in trecut ca si pana acum. Nu exista astfel de proiecte de dezvoltare.

Cea mai buna dovada pentru mine – atunci m-am lamurit clar ca nu exista un proiect de dezvoltare si nu exista strategii pe termen lung – a fost situatia de la <<Braicar>>, cand l-am vazut pe primarul Marian Dragomir certandu-se cu oamenii, certand angajatii, certand conducerea. Urmarind subiectul de la distanta, am vazut un lucru: in momentul in care aduci niste autobuze – din punctul meu de vedere, absolut nepotrivite si nu cumparate in urma unui studiu de trafic -, domnul Marian Dragomir s-a lipit cu imaginea  <<Braicar>> si s-a laudat cu poze pe Facebook cu acele autobuze. In momentul in care a aparut conflictul (dintre conducerea <<Braicar>> si angajati – n.r.), domnul Marian Dragomir nu s-a mai dus sa se implice direct decat pe ultima suta de metri, dupa ce orasul a stat paralizat o saptamana – si atunci a dat vina pe director.

Nu vreau sa apar pe nimeni, dar eu inteleg asa: daca vrei sa transferi totul pe conducerea acelei societati, trebuia sa-l pui pe Sandulescu sa-si faca poze cu autobuzele. Adica nu poti sa-ti asumi doar plusurile si de restul sa-i faci vinovati pe altii”.