Boboc: Doamna Draghincescu poate face echipa doar cu dumneaei si cu niste PSD-isti

P1110543

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a declarat astazi ca pentru el si pentru organizatia sa, Simona Draghincescu – ce a fost recent exclusa din partid – este un subiect inchis. Boboc a precizat  in cadrul unei conferinte de presa ca a primit demisia Simonei Draghincescu din PNL, depusa la o saptamana dupa ce aceasta fusese exclusa, demisie ce nu are cum sa fie valabila, dar important este ca Draghincescu nu mai face parte din echipa PNL. In opinia lui Boboc, fosta sa colega este o persoana “conflictuala”, care nu poate face echipa decat cu ea insasi sau cu anumiti PSD-isti: “Pentru noi este un capitol inchis Simona Draghincescu. Doamna Draghincescu are o  agenda personala. A avut dintotdeauna. Doamna Draghincescu este o persoana conflictuala. A fost la PNL, s-a certat cu Cibu, acum niste ani; s-a dus la PNTCD, s-a certat cu domnul Chiru; s-a dus pe unde s-a mai dus, cu toata lumea s-a certat. Cu toata lumea s-a certat, nu poate sa faca echipa cu nimeni! Doamna Draghincescu poate face echipa doar cu dumneaei si inteleg ca in istoria nu foarte indepartata a facut ceva echipa cu domnul Mihai Tudose (PSD) la niste afaceri si cu niste PSD-isti. Si cu domnul Bunea Stancu inteleg ca a facut ceva echipa, intr-un fel”.

Atentionat ca l-a uitat pe colegul sau Alexandru Nazare, cu care fosta liberala a facut echipa in ultima vreme, Boboc a comentat: “A fost o perioada scurta, dar eu sunt convins ca urmatoarea tinta ar fi fost Alexandru Nazare, pentru doamna Draghincescu.

Oricum, nu te poti afla  intr-o echipa, intr-o institutie, intr-o firma, intr-o redactie, daca tu faci politica altei firme, altei redactii, altei institutii. N-ai cum! Esti in acea echipa cand faci politica acelei echipe, ca sa ne intelegem! Asta nu inseamna ca nu poti avea pareri divergente, ca nu poti avea discutii, dezbateri, chiar certuri, la un moment dat, dar una e sa ai aceste discutii cu un  obiectiv constructiv si alta este sa le ai asa, ca la piata, numai sa faci barfa si subiect de discutie”.