BOBOC: DUPA 2 ANI IN CARE A FOST ZERO, II CER PRIMARULUI DRAGOMIR SA-SI DEA DEMISIA. SA NU NE MAI CHINUIM NICI NOI, NICI EL

La 2 ani de cand Marian Dragomir (PSD) a devenit primar al municipiului,  prim-vicepresedintele PNL Braila, Catalin Boboc, considera evident ca social-democratul nu este potrivit pentru functia amintita si ca n-a facut nimic semnificativ pentru oras.  Boboc declara ca din punctul lui de vedere, acesti 2 ani au fost irositi si nu mai are dubii ca si urmatorii doi ani sub conducerea lui Dragomir  (foto) vor fi unii la fel de nefasti pentru Braila.

Ca atare, liderul PNL a cerut astazi public demisia primarului, pentru ca acesta sa nu se mai chinuiasca nici el si sa nu-i mai chinuiasca nici pe braileni: “Dupa 2 ani in care primarul Marian Dragomir a fost zero, urmeaza inca 2 ani in care va fi la fel de zero. Din acest motiv, la jumatatea mandatului eu vreau sa-i transmit un mesaj si o mare rugaminte: l-as ruga pentru urmatorii 2 ani sa nu ne mai chinuie nici pe noi si sa nu se mai chinuie nici el cu acest rol care nu i se potriveste. Si cred ca in acest moment cel mai corect si demn ar fi, dupa toate nerealizarile, ca domnul Marian Dragomir sa-si dea demisia din functia de primar.

Daca nu face – si probabil ca nu va face – lucrul asta, atunci noi, brailenii care suntem nemultumiti – si suntem foarte multi – ar trebui sa facem ceva, in sensul de a pune presiune pe el, sa faca acest gest politic foarte greu, foarte rar intalnit in Romania, dar care eu cred ca e absolut necesar. Pentru ca pur si simplu daca am pierdut niste ani, eu, unul, nu sunt dispus sa pierd inca 2 ani din viata mea in care nu se intampla nimic, din acest punct de vedere”.